Gratis verzenden via PostNL in Nederland vanaf €75 (let op, wij versturen geen diepvries). Wegens gestegen verzendkosten zijn de verzendvoorwaarden gewijzigd.
Alleen afhalen op afspraak!
De bezorgronde van week 21 is vol
Wij zijn zaterdag 18 mei en maandag 20 mei gesloten

Diverse mededelingen

Afgelopen week ontvingen wij leuk bezoek, namelijk Meike van den Haak, bekend van Voerwijzer.com. Zij heeft afgelopen oktober een informatief boekje uitgebracht over het voeren van rauw vlees. Dit boek is nu ook bij ons verkrijgbaar! Een inkijkexemplaar ligt op ons afhaalpunt. Het boek staat nog niet op de website, om te bestellen graag even een mailtje. De kosten voor het boek bedragen €15,95.

Huishoudelijke mededelingen:

🐾 Wij zijn gesloten van 5 t/m 8 februari. Gedurende deze dagen zijn wij niet aanwezig, en worden geen pakketten verstuurd of mails beantwoord. De bezorgronde van 9 februari gaat gewoon door, wij informeren de betreffende klanten maandagavond.

🐾 Avondklok: per direct plannen wij geen afhalingen meer na 20.30 uur. De bezorgronde wordt vervroegd van 21.30 uur naar 20.30 uur. Mocht het wegens drukte niet mogelijk zijn om alles op dinsdag te bezorgen, dan plannen wij een extra bezorgmiddag in. Dit uiteraard in overleg.

🐾 Website: de huidige website is inmiddels drie jaar oud. Naast veroudering, vonden wij het ook tijd worden om de site op sommige punten te verbeteren, vooral met betrekking tot bestellingen die verstuurd worden met PostNL. Daarnaast wordt de voorpagina gemetamorfoost. Webplace4U is momenteel bezig om dit te realiseren. Wij hopen jullie binnenkort de nieuwe website te kunnen presenteren!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *