Gratis verzenden via PostNL in Nederland vanaf €60 (let op, wij versturen geen diepvries). Wij zijn verhuisd! Nieuw adres: Acacialaan 10 in Bennekom.
Alleen afhalen op afspraak! Op de donderdagen zijn wij gesloten
Vanwege de feestdagen zijn een aantal leveranciers gesloten met kerst en oud/nieuw, of ze rijden minder routes. Voor 17 december besteld is nog voor de Kerstdagen in huis. Vanaf 3 januari wordt er weer volgens schema geleverd. Bestel op tijd!
Wegens grote drukte bij PostNL worden bestellingen die door ons verstuurd worden later geleverd dan normaal

Diverse mededelingen

Afgelopen week ontvingen wij leuk bezoek, namelijk Meike van den Haak, bekend van Voerwijzer.com. Zij heeft afgelopen oktober een informatief boekje uitgebracht over het voeren van rauw vlees. Dit boek is nu ook bij ons verkrijgbaar! Een inkijkexemplaar ligt op ons afhaalpunt. Het boek staat nog niet op de website, om te bestellen graag even een mailtje. De kosten voor het boek bedragen €15,95.

Huishoudelijke mededelingen:

🐾 Wij zijn gesloten van 5 t/m 8 februari. Gedurende deze dagen zijn wij niet aanwezig, en worden geen pakketten verstuurd of mails beantwoord. De bezorgronde van 9 februari gaat gewoon door, wij informeren de betreffende klanten maandagavond.

🐾 Avondklok: per direct plannen wij geen afhalingen meer na 20.30 uur. De bezorgronde wordt vervroegd van 21.30 uur naar 20.30 uur. Mocht het wegens drukte niet mogelijk zijn om alles op dinsdag te bezorgen, dan plannen wij een extra bezorgmiddag in. Dit uiteraard in overleg.

🐾 Website: de huidige website is inmiddels drie jaar oud. Naast veroudering, vonden wij het ook tijd worden om de site op sommige punten te verbeteren, vooral met betrekking tot bestellingen die verstuurd worden met PostNL. Daarnaast wordt de voorpagina gemetamorfoost. Webplace4U is momenteel bezig om dit te realiseren. Wij hopen jullie binnenkort de nieuwe website te kunnen presenteren!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *