Gratis verzenden via PostNL in Nederland vanaf €75,00 Let op, wij versturen geen diepvries. KVV Vers vlees enkel afhalen op afspraak en bezorgen (Regionaal). Bestellingen gedaan voor zondagmiddag 16.00 uur kunnen vanaf dinsdag erna worden afgehaald, bij bezorging wordt dit de dinsdagavond of de donderdagavond.

De bezorgronde in week 43 wordt gereden op Dinsdag 22 en Donderdag 24 Oktober.

PUUR Calm 30ml

16,95

Categorie

PUUR Calm gebruik je wanneer jouw dier onrustig, nerveus of prikkelbaar is. Je zet het in bij acute gebeurtenissen als vervoer of een behandeling bij de dierenarts.

Met PUUR Calm is er altijd een flesje rust in huis. Het is er speciaal voor de acute situaties waarin dieren zoveel onrust of spanning ervaart dat het belemmert bij de dagelijkse gang van zaken.

De hond of kat laat zich van spanning bijvoorbeeld niet behandelen bij de dierenarts, of de hond heeft moeite met de kalmte bewaren tijdens een training of wedstrijd. Maar ook wanneer er anders iets staat te gebeuren waarbij spanning wordt verwacht is PUUR Calm een fijne rustgever. Denk hierbij aan een verhuizing of verandering in de gezinssamenstelling. Ook bij lange ritten die onrust opleveren, of bij onrust na een operatie is dit product dé aangewezen ondersteuning. Kortom: in alle situaties waarin een dier een beetje meer mag ontspannen is PUUR Calm het aangewezen middel.,

Ook in de laatste dagen van het jaar is PUUR Calm erg geschikt om te geven. Het verzacht de scherpe randjes van de spanning tijdens het vuurwerkgeweld. Combineer met puur Tranquil en Nervo.