Gratis verzenden via PostNL in Nederland vanaf €60 (let op, wij versturen geen diepvries). Wij zijn verhuisd! Nieuw adres: Acacialaan 10 in Bennekom.
Per 1 oktober verhoogt Hubertus Gold haar prijzen, helaas ontkomen ze door diverse oorzaken niet aan een forse prijsstijging van zowel de zakken brokken als de blikken. Nieuwe prijzen staan vermeld bij de producten.
Alleen afhalen op afspraak! Op de donderdagen zijn wij gesloten.
De bezorgronde van 27 september is vol

Nieuwe tarieven Carnibest

Soms moet je wel eens iets melden wat minder leuk is. Een van de merken die Eerlijk Dierenvoer verkoopt, Carnibest, heeft deze week besloten om per 8 maart hun tarieven te verhogen. Nou gebeurt dat wel vaker bij de producenten, echter is deze prijsverhoging fors, zo’n 30%. Helaas ontkomen wij er ook niet aan om deze prijsstijging door te voeren. Er is nog een bestelling geplaatst bij Carnibest tegen het oude tarief. Jullie kunnen hier uiteraard van profiteren. Advies: ruim de vriezers op, maak plaats en bestel een extra hoeveelheid Carnibest. Zolang de “oude” voorraad strekt, wordt deze verkocht tegen het huidige tarief, ook als dit na 8 maart is. Zodra de nieuwe tarieven ingaan, wordt dit op de site vermeld. PS: “Oud” betekent niet dat de rollen korter houdbaar zijn. Ik verwacht dat het vlees wat nu door ons besteld is, een houdbaarheidsdatum tot januari 2019 heeft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.