Gratis verzenden via PostNL in Nederland vanaf €60 (let op, wij versturen geen diepvries). Wij zijn verhuisd! Nieuw adres: Acacialaan 10 in Bennekom.
Alleen afhalen op afspraak! Op de donderdagen zijn wij gesloten
Vanwege de feestdagen zijn een aantal leveranciers gesloten met kerst en oud/nieuw, of ze rijden minder routes. Voor 17 december besteld is nog voor de Kerstdagen in huis. Vanaf 3 januari wordt er weer volgens schema geleverd. Bestel op tijd!
Wegens grote drukte bij PostNL worden bestellingen die door ons verstuurd worden later geleverd dan normaal
De bezorgronde van 6 december is volledig vol!

Openingstijden week 7 en prijswijziging Darf

In week 7, van 12 t/m 17 februari, is Eerlijk Dierenvoer beperkt open. Afhalen is dan alleen mogelijk op dinsdag 13 februari. Ter compensatie kan er ook worden afgehaald op zaterdag 17 februari. Beide dagen zoals gebruikelijk op afspraak. Bestellingen kunnen wel gewoon worden gedaan via de website, mail of app. Houd u er alstublieft rekening mee dat er met vertraging wordt beantwoord.

De producent van Darf heeft de tarieven gewijzigd, waardoor onze leverancier de prijzen heeft verhoogd. We ontkomen er helaas niet aan om de tarieven gelijk te houden, en dus worden de prijzen bij ons ook verhoogd. De variant met Pens/Zalm/Kalkoen zal wel goedkoper worden. De nieuwe tarieven gaan in per 19 februari.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *