Gratis verzenden via PostNL in Nederland vanaf €75 (let op, wij versturen geen diepvries). Wegens gestegen verzendkosten zijn de verzendvoorwaarden gewijzigd.
Alleen afhalen op afspraak!

Eerlijk Dierenvoer hecht veel waarde aan u en het persoonlijk contact met onze klanten. Wij houden u dan ook graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Zie het bericht onder "Nieuws" voor meer informatie over de aanstaande overname van Eerlijk Dierenvoer en de nieuwe eigenaren. Vanwege de overname zijn wij gesloten van 7 t/m 11 augustus.

De bezorgronde van week 29 wordt gereden op woensdagavond en donderdagavond
De ronde van week 29 is vol

Openingstijden week 7 en prijswijziging Darf

In week 7, van 12 t/m 17 februari, is Eerlijk Dierenvoer beperkt open. Afhalen is dan alleen mogelijk op dinsdag 13 februari. Ter compensatie kan er ook worden afgehaald op zaterdag 17 februari. Beide dagen zoals gebruikelijk op afspraak. Bestellingen kunnen wel gewoon worden gedaan via de website, mail of app. Houd u er alstublieft rekening mee dat er met vertraging wordt beantwoord.

De producent van Darf heeft de tarieven gewijzigd, waardoor onze leverancier de prijzen heeft verhoogd. We ontkomen er helaas niet aan om de tarieven gelijk te houden, en dus worden de prijzen bij ons ook verhoogd. De variant met Pens/Zalm/Kalkoen zal wel goedkoper worden. De nieuwe tarieven gaan in per 19 februari.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *