Update leveringen Power of Nature Fee’s Favorite en Meadowland-Mix

Wij hebben gisteren en vandaag een voorraad Fee’s Favorite en Meadowlands-Mix binnen gekregen. De inmiddels binnen gekomen bestellingen, worden uiterlijk morgen verstuurd. Er is zoveel besteld, dat wij alweer bijna door de voorraad heen zijn. Helaas hebben wij vandaag van onze leverancier Cat’s Country gehoord dat Fee’s Favorite 7,5 kg en 15 kg wederom niet leverbaar zijn voor dealers. Ze verwachten rond 19 maart deze zakken weer te kunnen versturen naar ons. Bij het schrijven van dit bericht (11 maart) van hebben wij nog enkele zakken beschikbaar.

Update 17.3.2021: wij hebben zojuist het bericht ontvangen dat er wederom grote vertragingen zijn met leveringen. De Meadowlands-Mix 2 kg is pas vanaf eind april weer leverbaar. Fee’s Favorite 7,5 en 15 kg komen pas begin april weer binnen. Opnieuw dus een vervelende situatie, waar wij helaas momenteel niets aan kunnen veranderen.

Update 28.3.2021: helaas zijn er nog geen dozen onderweg vanuit Duitsland, en wij hebben nog niets van de leverancier vernomen van een mogelijke leverdatum. De genoemde datum van begin april is dus zo goed als zeker niet haalbaar. Wij hopen z.s.m. bericht te krijgen van de leverancier. Inmiddels is ook de voorraad Meadowlands-Mix 7,5 kg er doorheen. Deze is door ons besteld, maar ook hiervan hebben wij nog niets vernomen.

Update 1.4.2021: De 2 kg en 15 kg Fee’s Favorite zijn binnenkort weer verkrijgbaar. De zakken Fee’s Favorite van 7,5 kg zijn zeer slecht verkrijgbaar en worden begin mei pas weer verwacht. De Meadowlands-Mix 7,5 kg komt deze week weer binnen.

Update 6.4.2021: wegens Paasdrukte heeft onze leverancier vorige week geen bestellingen afgestuurd. Hierdoor zijn de zakken 2 kg en 15 kg Fee’s Favorite nog niet leverbaar. We hopen deze uiterlijk eind van de week binnen te hebben.