Gratis verzenden via PostNL in Nederland vanaf €60 (let op, wij versturen geen diepvries). Wij zijn verhuisd! Nieuw adres: Acacialaan 10 in Bennekom.
Per 1 oktober verhoogt Hubertus Gold haar prijzen, helaas ontkomen ze door diverse oorzaken niet aan een forse prijsstijging van zowel de zakken brokken als de blikken. Nieuwe prijzen staan vermeld bij de producten.
30-9: Carnibest heeft haar prijzen verhoogd. Wij zullen deze wijziging per direct doorvoeren.
Alleen afhalen op afspraak! Op de donderdagen zijn wij gesloten.
Vanwege vakantie zijn wij gesloten van 29 oktober t/m 6 november

Nieuwe tarieven

Zoals jullie waarschijnlijk wel hebben meegekregen, wordt het lage BTW-tarief per 1 januari verhoogd van 6% naar 9%. Ook wij ontkomen hier niet aan. De merken Lotgering en Tamro, alsmede alle snacks die uit puur vlees bestaan vallen onder het lage BTW-tarief. Deze zullen dus helaas duurder worden. Daarnaast ontkomen wij er niet aan om de prijs van Tamro extra te verhogen, wegens een hogere inkoopsprijs. De nieuwe tarieven staan per 1 januari op de site. Dit weekend hebben wij de locatie in Ede leeg gehaald, en gaan wij de komende week de locatie In Bennekom inrichten. Zoals eerder gemeld zijn wij de komende week gesloten om dit te realiseren. Mocht iemand in geval van nood volledig zonder voer zitten, en geen alternatief hebben, stuur dan even een mailtje of appje, dan kunnen we kijken of we iets kunnen regelen.
Wij wensen jullie hele fijne en relaxte Kerstdagen toe!

1 gedachte over “Nieuwe tarieven”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.