Gratis verzenden via PostNL in Nederland vanaf €60 (let op, wij versturen geen diepvries). Wegens drukte bij PostNL zijn de pakketten momenteel langer onderweg.
Alleen afhalen op afspraak!
Onze diepvriesleveranciers zijn in week 52 gesloten. Bestellingen gedaan voor 17 december worden voor de kerst uitgeleverd, bestellingen gedaan na 17 december zijn vanaf 2 januari weer leverbaar.
Op 8 en 9 december zijn wij gesloten.
De bezorgronde van week 48 is vol!

Nieuwe tarieven

Zoals jullie waarschijnlijk wel hebben meegekregen, wordt het lage BTW-tarief per 1 januari verhoogd van 6% naar 9%. Ook wij ontkomen hier niet aan. De merken Lotgering en Tamro, alsmede alle snacks die uit puur vlees bestaan vallen onder het lage BTW-tarief. Deze zullen dus helaas duurder worden. Daarnaast ontkomen wij er niet aan om de prijs van Tamro extra te verhogen, wegens een hogere inkoopsprijs. De nieuwe tarieven staan per 1 januari op de site. Dit weekend hebben wij de locatie in Ede leeg gehaald, en gaan wij de komende week de locatie In Bennekom inrichten. Zoals eerder gemeld zijn wij de komende week gesloten om dit te realiseren. Mocht iemand in geval van nood volledig zonder voer zitten, en geen alternatief hebben, stuur dan even een mailtje of appje, dan kunnen we kijken of we iets kunnen regelen.
Wij wensen jullie hele fijne en relaxte Kerstdagen toe!

1 gedachte over “Nieuwe tarieven”

  1. cornel.van.leeuwen

    Wat een mooie foto. Zover zijn ons hond en kat nog niet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *