Gratis verzenden via PostNL in Nederland vanaf €60 (let op, wij versturen geen diepvries). Wegens drukte bij PostNL zijn de pakketten momenteel langer onderweg.
Alleen afhalen op afspraak!
Onze diepvriesleveranciers zijn in week 52 gesloten. Bestellingen gedaan voor 17 december worden voor de kerst uitgeleverd, bestellingen gedaan na 17 december zijn vanaf 2 januari weer leverbaar.
Op 8 en 9 december zijn wij gesloten.
De bezorgronde van week 48 is vol!

Power of Nature Fee’s Favorite voorlopig niet leverbaar

Vanmorgen ontvingen wij van onze leverancier (Cat’s Country) het bericht dat er leveringsproblemen zijn met Power of Nature Fee’s Favorite. Power of Nature wordt geproduceerd in de UK, en daar zijn momenteel grote problemen met het leveren naar Duitsland toe. De leverancier verwacht dat dit nog zo’n drie weken gaat duren. Wij houden een slag om de arm, en gaan uit van minimaal vier weken, maar ook dat is niet zeker. Ook de Meadowland-mix is nog niet verkrijgbaar, en we vermoeden dat dat vanwege bovengenoemde problemen nog een tijdje gaat. Klanten die vanaf vrijdag 5 februari besteld hebben krijgen persoonlijk bericht van ons. We houden u op de hoogte.

2 gedachten over “Power of Nature Fee’s Favorite voorlopig niet leverbaar”

  1. Beste Clarissa, als het goed is uiterlijk 15 maart, meer hierover volgt z.s.m. op de site

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *