Gratis verzenden via PostNL in Nederland vanaf €60 (let op, wij versturen geen diepvries). Wij zijn verhuisd! Nieuw adres: Acacialaan 10 in Bennekom.
Alleen afhalen op afspraak! Op de donderdagen zijn wij gesloten
Vanwege de feestdagen zijn een aantal leveranciers gesloten met kerst en oud/nieuw, of ze rijden minder routes. Voor 17 december besteld is nog voor de Kerstdagen in huis. Vanaf 3 januari wordt er weer volgens schema geleverd. Bestel op tijd!
Wegens grote drukte bij PostNL worden bestellingen die door ons verstuurd worden later geleverd dan normaal

Sluiting locatie Ede

Per 31 december gaan de deuren van de locatie in Ede dicht. Vanaf 2 januari is iedereen van harte welkom op onze locatie in Bennekom. We begrijpen dat dit niet voor iedereen heel goed nieuws is, maar na lang voors en tegens te hebben afgewogen, zijn wij tot de conclusie gekomen dat dit op dit moment beter is voor mijn bedrijfsvoering. Dit weekend zijn we begonnen om van Bennekom iets leuks te maken. Er wordt aan de muur een plekje vrij gehouden voor een diploma, want met trots kan ik vertellen dat ik geslaagd ben voor de cursus Voedingsdeskundige voor de Hond! Graag tot ziens in Bennekom en tot 31 december in Ede!

1 gedachte over “Sluiting locatie Ede”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *