Gratis verzenden via PostNL in Nederland vanaf €60 (let op, wij versturen geen diepvries). Wegens drukte bij PostNL zijn de pakketten momenteel langer onderweg.
Alleen afhalen op afspraak!
Onze diepvriesleveranciers zijn in week 52 gesloten. Bestellingen gedaan voor 17 december worden voor de kerst uitgeleverd, bestellingen gedaan na 17 december zijn vanaf 2 januari weer leverbaar. In week 52 rijden wij GEEN bezorgronde
Van 23 t/m 26 december zijn wij gesloten. Tussen kerst en oud/nieuw zijn wij beperkt open.
De bezorgronde van week 50 is vol!
Vanaf 1 januari wijzigen de voorwaarden voor het bezorgen, Zie het bericht onder het kopje "Nieuws"

Sluiting locatie Ede

Per 31 december gaan de deuren van de locatie in Ede dicht. Vanaf 2 januari is iedereen van harte welkom op onze locatie in Bennekom. We begrijpen dat dit niet voor iedereen heel goed nieuws is, maar na lang voors en tegens te hebben afgewogen, zijn wij tot de conclusie gekomen dat dit op dit moment beter is voor mijn bedrijfsvoering. Dit weekend zijn we begonnen om van Bennekom iets leuks te maken. Er wordt aan de muur een plekje vrij gehouden voor een diploma, want met trots kan ik vertellen dat ik geslaagd ben voor de cursus Voedingsdeskundige voor de Hond! Graag tot ziens in Bennekom en tot 31 december in Ede!

1 gedachte over “Sluiting locatie Ede”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *