Gratis verzenden via PostNL in Nederland vanaf €75,00 Let op, wij versturen geen diepvries. KVV Vers vlees enkel afhalen op afspraak en bezorgen (Regionaal). Bestellingen gedaan voor zondagmiddag 16.00 uur kunnen vanaf dinsdag erna worden afgehaald, bij bezorging wordt dit de dinsdagavond of de donderdagavond.

De bezorgronde in week 43 wordt gereden op Dinsdag 22 en Donderdag 24 Oktober.

PUUR Nervo 50ml

17,95

Categorie

PUUR Nervo is speciaal ontwikkeld dieren te ondersteunen in acute situaties met harde geluiden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan harde geluiden van vuurwerk of onweer. Op deze momenten voelt het dier zich dan duidelijk niet prettig: hij wil zich verstoppen, trilt over zijn hele lijf en is mentaal niet meer bereikbaar. Vervelend voor het dier én de eigenaar, want die voelt zich hulpeloos en wil zo graag iets voor hem doen.

PUUR Nervo bevat een combinatie van verschillende rustgevende kruiden waarmee je het dier kunt helpen bij harde geluiden. Ook de jaarwisseling verloopt een stuk relaxter met PUUR Nervo. Het grote voordeel van PUUR Nervo is dat het hond, kat of paard niet versuft of verslapt omdat het geen chemische inhoudsstoffen heeft en een samenstelling heeft van diverse kruiden. Het dier blijft dus helder, bereikbaar én trainbaar.

Voor oud en nieuw.

Tranquil  / Nervo / Calm