Gratis verzenden via PostNL in Nederland vanaf €75 (let op, wij versturen geen diepvries). Wegens gestegen verzendkosten zijn de verzendvoorwaarden gewijzigd.
Alleen afhalen op afspraak!
De bezorgronde van week 17 (22 t/m 28 april) zit vol!

Belangrijke informatie over Power of Nature

Helaas zijn de Fee’s Favorite en de Meadowlandmix nog steeds niet leverbaar. De verwachting is eind maart, maar de leverancier schuift de datum telkens vooruit. Omdat wij niet weten hoe lang dit nog duurt, zeker nu ten tijde van de corona-crisis alles erg onzeker is, hebben wij besloten om per direct geen voorbestellingen meer aan te nemen voor deze twee soorten. Deze zijn dan ook voorlopig van de site gehaald. De overige producten van Power of Nature zijn in zeer beperkte mate nog leverbaar. Wij merken echter wel dat levering van deze producten ook steeds langer duurt, aangezien de transporteur wegens grote drukte achter loopt. Wij begrijpen dat dit echt geen fijne situatie is, wij hopen echter op uw begrip voor deze beslissing. Zodra alles weer normaal en voldoende leverbaar is, is het weer mogelijk om Fee’s Favorite en Meadowland te bestellen.

3 gedachten over “Belangrijke informatie over Power of Nature”

  1. Goedemorgen, we hopen uiteraard dat deze binnenkort weer binnen komt. Het is echter al drie maanden zeer slecht leverbaar, wegens een tekort aan goede grondstoffen. Er zijn vele klanten die wachten. Wij doen ons best, maar staan helaas machteloos.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *