Gratis verzenden via PostNL in Nederland vanaf €75 (let op, wij versturen geen diepvries). Wegens gestegen verzendkosten zijn de verzendvoorwaarden gewijzigd.
Alleen afhalen op afspraak!

Eerlijk Dierenvoer hecht veel waarde aan u en het persoonlijk contact met onze klanten. Wij houden u dan ook graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Zie het bericht onder "Nieuws" voor meer informatie over de aanstaande overname van Eerlijk Dierenvoer en de nieuwe eigenaren. Vanwege de overname zijn wij gesloten van 7 t/m 11 augustus.

De bezorgronde van week 29 wordt gereden op woensdagavond en donderdagavond
De ronde van week 29 is vol

Maatregelen i.v.m. corona-virus

Op dit moment heeft iedereen in meer of mindere mate te maken met het corona-virus. Ook wij ontkomen er niet aan. Alhoewel de leveringen vooralsnog gewoon doorgaan, durven wij niet te garanderen dat wij alles op voorraad kunnen houden. We weten immers niet wat de komende weken allemaal gaat gebeuren. Wat wel vervelend is, is dat ikzelf momenteel licht verkouden ben, en dat ik dus volgens de richtlijnen van het RIVM niet meer in contact kan en mag komen met klanten. Gezondheid gaat boven alles! Omdat ik Eerlijk Dierenvoer grotendeels alleen run, zullen het afhalen van de bestellingen en het bezorgen iets anders gaan verlopen. Iedereen die bestelt, en het wil afhalen, krijgt van te voren een mailtje of appje met instructies. Bezorgingen probeer ik zoveel mogelijk uit te besteden, en worden, indien gewenst, voor de deur neergezet. Ook dit wordt via mail of app besproken. Ook de bestellingen die verstuurd moeten worden via PostNL, lopen mogelijk wat vertraging op. We gaan dus niet dicht, maar we gaan in ieder geval de komende weken door met wat aanpassingen. Wij danken u bij voorbaat hartelijk voor uw begrip!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *