Gratis verzenden via PostNL in Nederland vanaf €75 (let op, wij versturen geen diepvries). Wegens gestegen verzendkosten zijn de verzendvoorwaarden gewijzigd.
Alleen afhalen op afspraak!
De bezorgronde van week 21 is vol
Wij zijn zaterdag 18 mei en maandag 20 mei gesloten

Update Power of Nature, wederom niet leverbaar

De afgelopen weken hebben wij weer wat zakken Fee’s Favorite en Meadowland ontvangen. Helaas niet voldoende om iedereen te kunnen voorzien. De leverancier heeft ons gisteren laten weten dat de zakken van 7,5 kilo en 15 kg pas leverbaar zijn vanaf eind maart. De situatie is dus nog niet stabiel. Dit geldt ook voor het andere verkooppunt waar Power of Nature te verkrijgen is, Heimfutterservice. Wij proberen de status van de producten zo actueel mogelijk te houden.

2 gedachten over “Update Power of Nature, wederom niet leverbaar”

  1. Weet iemand waarom dit niet leverbaar is, en of er ook echt wel vanuit gegaan kan worden dat het eind maart wel weer leverbaar is?

  2. Beste Carla, de reden van niet leveren is vermeld in de vorige update. Wij gaan er van uit, dat dit ook nu nog zo is. Vooralsnog wordt er eind maart geleverd, 100% garantie kunnen wij helaas niet geven. De zakken van 2 kg zijn inmiddels wel weer leverbaar, en zijn gisteren binnen gekomen. Met vriendelijke groeten, Christine

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *