Gratis verzenden via PostNL in Nederland vanaf €75 (let op, wij versturen geen diepvries). Wegens gestegen verzendkosten zijn de verzendvoorwaarden gewijzigd.
Alleen afhalen op afspraak!

Eerlijk Dierenvoer hecht veel waarde aan u en het persoonlijk contact met onze klanten. Wij houden u dan ook graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Zie het bericht onder "Nieuws" voor meer informatie over de aanstaande overname van Eerlijk Dierenvoer en de nieuwe eigenaren. Vanwege de overname zijn wij gesloten van 7 t/m 11 augustus.

De bezorgronde van week 29 wordt gereden op woensdagavond en donderdagavond
De ronde van week 29 is vol

Nieuwe eigenaren per 8 augustus 2024

Beste klanten van Eerlijk Dierenvoer,

Eerlijk Dierenvoer hecht veel waarde aan u en het persoonlijk contact met zijn klanten, wij houden u dan ook graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze bedrijf.

Bijna 7 jaar geleden nam ik Eerlijk Dierenvoer over. Toen nog gevestigd in een garage in de Maandereng in Ede, maar na groei, mede door de overname in 2020 van Mickey’s Kingdom uit Ede, alweer een tijdje gevestigd in Bennekom.
Ik heb dit altijd heel veel plezier gedaan, en heb met verreweg de meeste klanten die komen afhalen of waar ik de bestellingen bezorg, een hele leuke band opgebouwd.

Onlangs is een zeer leuke uitdaging op ons pad gekomen. Mijn man en ik gaan een Chambres d’Hôtes runnen in Bouges-le-Château, Frankrijk.

Dit betekent dat ik van jullie afscheid ga nemen, en wel op 7 augustus aanstaande.
Eerlijk Dierenvoer wordt overgenomen door Niels en Sandy, zij stellen zich hieronder aan jullie voor. Na 7 augustus blijf ik Niels en Sandy ondersteunen waar nodig.
De naam Eerlijk Dierenvoer, het mailadres en het telefoonnummer blijven gelijk. De website krijgt een make-over. Ikzelf ben vanaf 7 augustus dus niet meer bereikbaar op het telefoonnummer en het mailadres.

Ik wil eenieder heel hartelijk bedanken voor jullie bestellingen, leuke gesprekken en vertrouwen in mij! En ik heb er alle vertrouwen in dat Niels en Sandy het bedrijf op een juiste manier voortzetten!

Wij zijn Niels en Sandy, het omgaan met honden en katten, hun gedrag kunnen lezen en ze het beste willen geven zit in ons.
Uit nood geboren begon 8 jaar geleden de zoektocht voor een voer oplossing voor Rico één van onze honden die allergisch bleek te zijn voor bijna alles.

Via via zijn wij destijds bij Eerlijk dierenvoer terecht gekomen, daar vonden we naast de juiste producten ook het juiste advies.

De dieren horen bij onze familie. Het welzijn van het dier altijd op nummer 1, samen met het zorgen voor de natuur om ons heen. Nu willen we naast het zorgen voor onze eigen dieren wat we met liefde doen, dit ook met jullie als klant van Eerlijk Dierenvoer doen.

Wij zijn vrijwilliger bij HZGV: Honden Zoekgroep Gelderse Vallei, en zullen deze stichting dan ook gaan steunen met Eerlijk Dierenvoer en zo ook de stichting Dierenambulance Nederrijn .

Zoals u weet is Eerlijk Dierenvoer uniek in zijn kwaliteit, service en persoonlijke aandacht. en willen wij alleen het allerbeste voor uw viervoeter. Steeds meer klanten weten Eerlijk Dierenvoer te vinden en het klantenbestand is dankzij u dan ook in de afgelopen jaren flink gegroeid.

Wij willen u de persoonlijke service blijven bieden die u van Eerlijk Dierenvoer gewend bent. Met ingang van 8 augustus 2024 zullen wij de nieuwe eigenaren van Eerlijk Dierenvoer mogen zijn, naast de vertrouwde producten en service bent u vanaf 12 augustus 2024 dus ook bij ons aan het goede adres.

In de komende tijd zullen wij u op de hoogte houden van alle leuke en mooie ontwikkelingen omtrent Eerlijk Dierenvoer waarbij kwaliteit, service en persoonlijke aandacht bij ons voorop zal blijven staan en wij u graag betrekken hierin.

Indien u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen telefonisch, per mail of op afspraak. Het enige wat voor u als klant verandert is het afhaal adres.

Team Eerlijk Dierenvoer Niels Lub & Sandy Homan

Arthur van Schendellaan 17 6711DA Ede

06-19949284 info@eerlijkdierenvoer.nl

www.eerlijkdierenvoer.nl