Gratis verzenden via PostNL in Nederland vanaf €60 (let op, wij versturen geen diepvries). Wegens drukte bij PostNL zijn de pakketten momenteel langer onderweg.
Alleen afhalen op afspraak!
Onze diepvriesleveranciers zijn in week 52 gesloten. Bestellingen gedaan voor 17 december worden voor de kerst uitgeleverd, bestellingen gedaan na 17 december zijn vanaf 2 januari weer leverbaar. In week 52 rijden wij GEEN bezorgronde
Van 23 t/m 26 december zijn wij gesloten. Tussen kerst en oud/nieuw zijn wij beperkt open.
De bezorgronde van week 50 is vol!
Vanaf 1 januari wijzigen de voorwaarden voor het bezorgen, Zie het bericht onder het kopje "Nieuws"

Power of Nature Meadowland-Mix

Zojuist hebben wij van Cat’s Country het bericht ontvangen dat de Meadowland-Mix voorlopig niet leverbaar zal zijn. Dit vanwege tekort aan de juiste grondstoffen. Dit geldt voor elk formaat. Op dit moment (4 mei 2021) hebben wij nog enkele zakken 7,5 en 15 kg op voorraad. Daarna kan het tot zeker eind juni duren eer er weer geleverd wordt.

Update 27.6: De Meadowland is nog steeds niet leverbaar. Vermoedelijk duurt dit nog wel een paar weken, en komen ze niet eerder dan half juli binnen.

Update 6.7: Onze leverancier heeft de Meadowland-Mix binnen, deze wordt deze week naar ons afgestuurd. De precieze datum van binnenkomst is nog niet bekend. We hopen dat DHL meewerkt, en dat de zakken uiterlijk woensdag binnen zijn. We versturen ze dan z.s.m. De status is inmiddels aangepast, de zakken kunnen weer besteld worden.