Gratis verzenden via PostNL in Nederland vanaf €75 (let op, wij versturen geen diepvries). Wegens gestegen verzendkosten zijn de verzendvoorwaarden gewijzigd.
Alleen afhalen op afspraak!
Wij zijn gesloten van 17 juni t/m 19 juni. De bezorgronde in deze week wordt gereden op donderdag 20 juni en vrijdag 21 juni. Deze ronde zit inmiddels volledig vol!

Prijsverhoging Power of Nature

Wij hebben van het moederbedrijf van Power of Nature het bericht ontvangen dat de prijzen voor hun producten zijn gestegen, en vooral voor de grote zakken Fee’s Favorite en Meadowlands-mix is de stijging fors. Dit komt door zowel duurdere grondstoffen, alsmede door de sterk gestegen tarieven voor verpakkingsmateriaal en transportkosten. Helaas ontkomen wij er niet aan om deze duurdere prijzen door te voeren in onze tarieven. De nieuwe prijzen worden vermeld bij de omschrijving van het product en gaan 1 maart in.

Update 16 februari 2022: vanwege een andere manier van transporteren van de producten van de leverancier naar ons toe, wordt de prijsverhoging gelukkig minder fors dan we dachten.