Gratis verzenden via PostNL in Nederland vanaf €60 (let op, wij versturen geen diepvries). Wegens drukte bij PostNL zijn de pakketten momenteel langer onderweg.
Alleen afhalen op afspraak!
Wij zijn gesloten op 18, 19 en 20 oktober. In deze week (week 42) wordt geen bezorgronde gereden.
De bezorgronde van deze week (week 39) is volledig vol

Prijswijzigingen Power of Nature, Darf en Alroda, uitbreiding assortiment Power of Nature

Darf heeft per 1 januari jl. wat prijzen verhoogd. De Darf Natuur (Eko) wijzigt van €19,95 naar €20 per doos. De smaken Gans, Wilde Eend en Rund van Alroda stijgen van €1,75 naar €1,95. Deze wijzigingen gaan 1 februari in.

Power of Nature: er is goed nieuws en slecht nieuws. Allereerst het goede nieuws: de 2 kg zakken van alle soorten kattenbrokken gaan omlaag in prijs. De prijzen van de grote zakken gaan daarentegen omhoog. Wegens gestegen kosten voor de grote verpakkingen is dit helaas noodzakelijk. De prijswijzigingen gaan 1 februari in. De nieuwe prijzen staan vermeld bij de beschrijving van de producten.

Wij hebben het assortiment blikvoeding van Power of Nature uitgebreid met 3 smaken in blikjes van 85 gram. Introductieprijs voor deze blikjes is €1,10. Vanaf 1 februari gaan deze blikjes €1,30 kosten.

Wij krijgen af en toe de vraag waarom de producten van Power of Nature in Duitsland goedkoper zijn dan bij ons. Dit heeft te maken met het BTW-tarief. In Duitsland ligt dit een stuk lager, namelijk 7%. In Nederland is dit 21%. We moeten dit verschil wel berekenen om geen verlies op de producten te lijden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *