Gratis verzenden via PostNL in Nederland vanaf €75 (let op, wij versturen geen diepvries). Wegens gestegen verzendkosten zijn de verzendvoorwaarden gewijzigd.
Alleen afhalen op afspraak!

Eerlijk Dierenvoer hecht veel waarde aan u en het persoonlijk contact met onze klanten. Wij houden u dan ook graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Zie het bericht onder "Nieuws" voor meer informatie over de aanstaande overname van Eerlijk Dierenvoer en de nieuwe eigenaren. Vanwege de overname zijn wij gesloten van 7 t/m 11 augustus.

De bezorgronde van week 29 wordt gereden op woensdagavond en donderdagavond
De ronde van week 29 is vol

Overname Mickey’s Kingdom

Met trots en blijheid kunnen wij u melden dat we per 1 januari aanstaande Mickey’s Kingdom uit Ede overnemen. Dit bedrijf heeft net zoals wij diverse merken KVV, blikvoeding en brokken. De huidige eigenaresse, Joke Jansen, gaat met haar man in maart emigreren naar Oostenrijk om daar een vakantiehuis voor toeristen met honden te beginnen. Tot die tijd helpt ze mij met de overdracht en haar klanten. Voor u verandert er niet veel. Het afhaalpunt blijft gewoon in Bennekom, en ik blijf op afspraak werken. Mijn assortiment wordt wel uitgebreid, en er komt, net zoals bij Joke, een bezorgservice op woensdag, tegen gunstige bezorgtarieven. De komende weken is het wegens de verbouwing wat rommelig in de garage, en omdat er vriezers verplaatst gaan worden, zal ook niet alles evenveel op voorraad zijn. Daarnaast gaan we artikelen opruimen die wat minder goed lopen, tegen korting. Een verbouwingsopruiming dus. We houden jullie de komende weken op de hoogte!

1 gedachte over “Overname Mickey’s Kingdom”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *