Gratis verzenden via PostNL in Nederland vanaf €75 (let op, wij versturen geen diepvries). Wegens gestegen verzendkosten zijn de verzendvoorwaarden gewijzigd.
Alleen afhalen op afspraak!
Wij zijn gesloten van 17 juni t/m 19 juni. De bezorgronde in deze week wordt gereden op donderdag 20 juni en vrijdag 21 juni. Deze ronde zit inmiddels volledig vol!

Update Power of Nature

Wij hebben een uitgebreide verklaring van de leverancier ontvangen m.b.t. de oorzaak en status van leveren van Power of Nature.
In december is de vraag naar Power of Nature enorme gestegen. Daarnaast gebruiken ze geen dieren uit de bio-industrie, en waren er derhalve niet voldoende grondstoffen beschikbaar. De combinatie van deze twee redenen is er de oorzaak van dat er niet meer geproduceerd kon worden. Alhoewel het erg vervelend is dat er langere tijd niet geleverd kon worden, vinden wij deze reden zeer acceptabel. Dit betekent immers dat Power of Nature alleen maar gebruik wil maken van goede grondstoffen, en dus niet uitwijkt naar mindere kwaliteit.
Inmiddels is de productie weer hervat.
De verwachting is dat Fee’s Favorite begin week 7 geleverd gaat worden, en Meadowland en de overige soorten eind van week 7. De verzenddagen naar Nederland komen daar nog bij. Eind februari zou de situatie weer volledig onder controle moeten zijn.

2 gedachten over “Update Power of Nature”

  1. Hallo! Ik zou heel graag mijn katten willen overzetten op de PoN Meadowland; is er al iets bekend over wanneer deze weer bij jullie binnen komt?
    En komt dit vaker voor? Want dan ga ik wellicht op zoek naar een vergelijkbaar voer dat makkelijker te verkrijgen is. 🙂

  2. Goedemorgen, helaas is er nog geen leverdatum bekend voor de Meadowlandmix. Ook bij de andere leveranciers is deze nog niet verkrijgbaar. Het is in het verleden 1x eerder voorgekomen. Wij hopen uiteraard dat dit niet nog een keer gebeurt, echter kunnen wij kunnen dat helaas niet garanderen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *