Gratis verzenden via PostNL in Nederland vanaf €60 (let op, wij versturen geen diepvries). Wegens drukte bij PostNL zijn de pakketten momenteel langer onderweg.
Alleen afhalen op afspraak!
Onze diepvriesleveranciers zijn in week 52 gesloten. Bestellingen gedaan voor 17 december worden voor de kerst uitgeleverd, bestellingen gedaan na 17 december zijn vanaf 2 januari weer leverbaar.
Op 8 en 9 december zijn wij gesloten.
De bezorgronde van week 48 is vol!

Vertraging leveringen

Wegens de toenemende drukte door de corona-crisis, Black Friday en de naderende feestdagen is het erg druk bij de pakketdiensten in zowel binnen- als buitenland. Dit betekent dat de pakketten die wij versturen later kunnen aankomen dan u gewend bent. Ook de bestellingen die wij plaatsen bij onze leveranciers in Duitsland (Power of Nature en Pet’s Best) lopen hierdoor behoorlijk vertraging op, waardoor onze voorraad niet direct aangevuld kan worden.Wij snappen dat dit geen prettige situatie is, maar vragen toch vriendelijk om uw begrip. Wij doen ons uiterste best en proberen er alles aan te doen om de pakketten zo snel mogelijk te leveren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *