Gratis verzenden via PostNL in Nederland vanaf €75 (let op, wij versturen geen diepvries). Wegens gestegen verzendkosten zijn de verzendvoorwaarden gewijzigd.
Alleen afhalen op afspraak!

Eerlijk Dierenvoer hecht veel waarde aan u en het persoonlijk contact met onze klanten. Wij houden u dan ook graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Zie het bericht onder "Nieuws" voor meer informatie over de aanstaande overname van Eerlijk Dierenvoer en de nieuwe eigenaren. Vanwege de overname zijn wij gesloten van 7 t/m 11 augustus.

De bezorgronde van week 29 wordt gereden op woensdagavond en donderdagavond
De ronde van week 29 is vol

Vertraging leveringen

Wegens de toenemende drukte door de corona-crisis, Black Friday en de naderende feestdagen is het erg druk bij de pakketdiensten in zowel binnen- als buitenland. Dit betekent dat de pakketten die wij versturen later kunnen aankomen dan u gewend bent. Ook de bestellingen die wij plaatsen bij onze leveranciers in Duitsland (Power of Nature en Pet’s Best) lopen hierdoor behoorlijk vertraging op, waardoor onze voorraad niet direct aangevuld kan worden.Wij snappen dat dit geen prettige situatie is, maar vragen toch vriendelijk om uw begrip. Wij doen ons uiterste best en proberen er alles aan te doen om de pakketten zo snel mogelijk te leveren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *