Gratis verzenden via PostNL in Nederland vanaf €60 (let op, wij versturen geen diepvries). Wij zijn verhuisd! Nieuw adres: Acacialaan 10 in Bennekom.
Alleen afhalen op afspraak! Op de donderdagen zijn wij gesloten
Vanwege de feestdagen zijn een aantal leveranciers gesloten met kerst en oud/nieuw, of ze rijden minder routes. Voor 17 december besteld is nog voor de Kerstdagen in huis. Vanaf 3 januari wordt er weer volgens schema geleverd. Bestel op tijd!
Wegens grote drukte bij PostNL worden bestellingen die door ons verstuurd worden later geleverd dan normaal
De bezorgronde van 6 december is volledig vol!

Leveringen en afhalingen december 2020

De laatste maand van dit bijzondere jaar is aangebroken. Wij werken de hele maand december gewoon door, uitzonder de kerstdagen. Op 1, 2 en 3 januari zijn wij gesloten. In de week tussen Kerst en Oud/Nieuw zijn de meeste leveranciers gesloten, en krijgen wij derhalve geen voorraad binnen. Omdat onze vriezers en voorraadkasten helaas niet bodemloos zijn, kan het dus voorkomen dat een product in die week niet meer leverbaar is. Wij vragen vriendelijk om uw begrip hiervoor. Grotere bestellingen graag uiterlijk voor 18 december aan ons doorgeven, zodat wij het meeste nog voor de kerstdagen kunnen uitleveren. Wegens de aanhoudende drukte bij de pakketdiensten, komen producten uit het buitenland, waaronder Power of Nature, nog steeds met grote vertraging binnen. Deze worden dus later geleverd dan gewenst. Wij wensen jullie een fijne decembermaand!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *