Gratis verzenden via PostNL in Nederland vanaf €75 (let op, wij versturen geen diepvries). Wegens gestegen verzendkosten zijn de verzendvoorwaarden gewijzigd.
Alleen afhalen op afspraak!
De bezorgronde van week 17 (22 t/m 28 april) zit vol!

Status beschikbaarheid Power of Nature

Helaas zijn diverse soorten Power Of Nature tijdelijk niet leverbaar, waaronder de Fee’s Favorite en de Meadowlandmix. Onze leverancier heeft in eerste instantie aangegeven dat deze weer leverbaar zijn van 21 januari, echter is dit gewijzigd naar 3 februari. Wij begrijpen dat dit geen prettige situatie is, echter staan wij machteloos. Ook bij de leverancier zelf zijn deze soorten volledig uitverkocht, en wachten is nu op de productie. Excuses voor het ongemak.

2 gedachten over “Status beschikbaarheid Power of Nature”

  1. P van Leeuwen

    Ik wil heel graag over op dit voer. Jammer dat het nu niet verkrijgbaar is, hopelijk is dit een incident ik vind het nl niet handig om iets te gaan voeren waarvan je iedere keer maar moet afwachten of het verkrijgbaar is.

  2. Beste Patricia, ik snap je reactie volledig. Wij hopen ook dat dit een incident is. Het feit blijft dat bepaalde soorten momenteel nergens meer te krijgen zijn, dus ook niet bij de leverancier en verkoper in Duitsland zelf. Ook voor hen geen wenselijke situatie lijkt me. We kunnen alleen maar hopen dat er z.s.m. geleverd gaat worden, ik verwacht zelf helaas niet eerder dan 7 februari. Met vriendelijke groeten, Christine

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *